Haluatko lehden avustajaksi?

Hei ympäristökasvattaja ja kestävästä elämäntavasta kiinnostunut, haluaisitko ehdottaa ja kirjoittaa juttuja Ympäristökasvatus-verkkolehteen?

Julkaisemme lehdessä monenlaisia juttuja, jotka liittyvät ympäristökasvatukseen, luontokasvatukseen, kestävään elämäntapaan ja ympäristönsuojeluun. Esittelemme ihmisiä, jotka tekevät arvokasta työtä kestävän tulevaisuuden saavuttamiseksi. Lukijamme haluavat myös mielellään tietää uusista ympäristö- ja luontokasvatukseen liittyvistä vinkeistä ja materiaaleista.

Haluatko kertoa kehittämästäsi toimintaideasta tai meneillään olevan hankkeen saavutuksista, kuvittaa juttuja tai antaa valokuvia lehden käyttöön? Voit kirjoittaa yksittäisen jutun tai avustaa myös säännöllisemmin.

Laita meille viesti: toimitus@ymparistokasvatus.fi

Jutuista ja kuvista ei makseta palkkioita, vaan lehden sisältö tuotetaan vapaaehtoistyönä kaikkien kiinnostuneiden yhteiseksi tiedoksi ja hyödyksi. Lehteä julkaisee FEE Suomi.

Avusta lehteä
FEE Suomi

Ympäristökasvatusjärjestö
FEE Suomi
Lintulahdenkatu 10, 5. krs

00500 Helsinki

+358 9 4541 8151
toimisto@feesuomi.fi
Y-tunnus 1057125-3

Tilaa uutiskirje

Saat ympäristökasvatuksen kiinnostavimmat koulutukset, tapahtumat, materiaalit ja tutkimusuutiset näppärästi sähköpostiisi! Tietosuojaselosteemme löytyy tästä.