Beställ vårt nyhetsbrev

Vårt nyhetsbrev, Ajankohtaista ympäristökasvatuksessa, utkommer cirka en gång i månaden och innehåller information på både finska och svenska. Genom att beställa nyhetsbrevet får du all tillgänglig aktuell information som rör nya material, fortbildningar, evenemang, arbetsplatser och forskning inom miljöpedagogik direkt till din e-post. Alla som är intresserade av miljöpedagogik utgör vår målgrupp.

Beställ nyhetsbrevet

Jag vill beställa nyhetsbrevet Ajankohtaista ympäristökasvatuksessa till min e-postadress. GEnom att uppge min e-postadress godkänner jag att FEE Suomi skickar nyhetsbrevet till mig cirka en gång i månaden. Se dataskyddsbeskrivningen här (på finska)

 


Har du material att erbjuda till nyhetsbrevet?

Har du information om något som berör miljöpedagogik som du vill ha med i nyhetsbrevet? Meddela oss (viestinta@feesuomi.fi så ser vi om det passar in!

I nyhetsbrevet berättar vi om aktuella saker inom miljöpedagogik och -fostran, så som:

  • utbildningar, fortbildningar och evenemang som börjar snart eller som man snart bör anmäla sig till
  • nya material
  • lediga arbeten
  • forskningsnyheter

Vi tar i första hand med information om material, utbildningar och evenemang som är gratis, öppna för alla och lätt tillgängliga.

Vi önskar oss en kort rubrik, en kort beskrivning av vad det handlar om (ungefär 260 tecken, inklusive mellanslag) och eventuella länkar till mer information. Berätta också vem som är ansvarig för tillställningen och skicka med en (horisontell) bild.  Skicka materialet i god tid!


Tidigare nyhetsbrev

2023

 

2

FEE Suomi

Ympäristökasvatusjärjestö
FEE Suomi ry
Lintulahdenkatu 10

00500 Helsinki

+358 45 123 8419
toimisto@feesuomi.fi
Y-tunnus 1057125-3

Tilaa uutiskirje

Saat ympäristökasvatuksen kiinnostavimmat koulutukset, tapahtumat, materiaalit ja tutkimusuutiset näppärästi sähköpostiisi!
Tietosuojaselosteemme löytyy tästä.