Ympäristökasvatus Teema

Ympäristökasvatus Teema on ympäristökasvatuksen maailmaan ja ajankohtaisiin aiheisiin syventyvä painettava vuosilehti, jota FEE Suomi julkaisee yhteistyössä kumppaneidensa kanssa. Voit lukea edellisvuosien lehtiä verkossa tällä sivulla.

Tänä vuonna 2021 Ympäristökasvatus Teema -lehden aiheena on Tulevaisuus. Mitä ympäristökasvatus voisi oppia tulevaisuustutkimukselta ja -kasvatukselta? Mitä on tulevaisuuslukutaito? Lehti sisältää jälleen kerran laadukkaita artikkeleja, haastatteluja ja kolumneja sekä konkreettisia vinkkejä opetuksen ja kasvatuksen tueksi. Teemalehden suunnittelussa ja kirjoittamisessa on mukana laaja joukko ympäristökasvatuksen asiantuntijoita. Tänä vuonna yhteistyökumppanina on myös Lasten ja nuorten säätiön Tulevaisuuskoulu. 

Ympäristökasvatus Teema lähetetään jäsenmaksun maksaneille FEE Suomen jäsenille, ja sen voi tilata myös ilman jäsenyyttä. Tilaa lehti.

Oletko kiinnostunut yhteistyöstä oman organisaatiosi puitteissa? Ota meihin yhteyttä.

FEE Suomi

Ympäristökasvatusjärjestö
FEE Suomi
Lintulahdenkatu 10, 5. krs

00500 Helsinki

+358 9 4541 8151
toimisto@feesuomi.fi
Y-tunnus 1057125-3

Tilaa uutiskirje

Saat ympäristökasvatuksen kiinnostavimmat koulutukset, tapahtumat, materiaalit ja tutkimusuutiset näppärästi sähköpostiisi! Tietosuojaselosteemme löytyy tästä.