Vapaaehtoistyö

Tule mukaan toimintaamme!

Mikä sinua kiinnostaa ympäristökasvatuksessa? Miten sinä haluaisit vaikuttaa? Tutustu toimintaamme ja tule mukaan: mikäli et ole vielä jäsen, voit liittyä täällä!

Tule mukaan avustamaan Ympäristökasvatus-lehteä! Voit kirjoittaa yksittäisen jutun tai avustaa lehteä säännöllisemmin. Myös valokuvaaminen on oiva tapa avustaa lehteä. Jos haluat olla mukana lehden suunnittelussa, ideoinnissa ja tekemisessä sitoutuneemmin, voit tulla mukaan myös lehden toimituskuntaan.

Ota yhteyttä: toimitus@ymparistokasvatus.fi

Vihreä lippu -ohjausryhmä on sinulle, jolla on kokemusta esimerkiksi oman työn kautta Vihreä lippu -ohjelmasta ja joka haluat olla mukana kehittämässä Vihreä lippu -ohjelmaa yhä paremmaksi.

Ota yhteyttä: vihrealippu@feesuomi.fi

Haluaisitko olla mukana tapahtumatyössämme? Olemme aktiivisesti mukana erilaisissa tapahtumissa kuten messuilla ja alueellisilla ympäristökasvatuspäivillä esittelemässä ympäristökasvatusta ja toimintaamme. Tule mukaan esittelemään ympäristökasvatusta!

Ota yhteyttä: toimisto@feesuomi.fi

FEE Suomi vapaaehtoistyö
FEE Suomi

Ympäristökasvatusjärjestö
FEE Suomi
Lintulahdenkatu 10, 5. krs

00500 Helsinki

+358 45 123 8419
toimisto@feesuomi.fi
Y-tunnus 1057125-3

Tilaa uutiskirje

Saat ympäristökasvatuksen kiinnostavimmat koulutukset, tapahtumat, materiaalit ja tutkimusuutiset näppärästi sähköpostiisi! Tietosuojaselosteemme löytyy tästä.