Sykse on nyt FEE Suomi

Suomen ympäristökasvatuksen Seura eli Sykse ry on ottanut käyttöön uuden rinnakkaisnimen FEE Suomi. Nimimuutoksen myötä haluamme vahvistaa ympäristökasvatustyön näkyvyyttä ja globaalia vaikuttavuutta. ​

FEE Suomi -nimen taustalla on kansainvälinen organisaatio FEE (Foundation for Environmental Education), johon kuuluu ympäristökasvatusta edistäviä jäsenyhdistyksiä 73 eri maasta. FEE Suomi on saanut tänä vuonna FEEn täysjäsenyyden ja haluamme korostaa paikallisen ympäristökasvatustyömme globaalia merkitystä.

Koordinoimme FEEn hallinnoimia ympäristöohjelmia, joita ovat:

  • Vihreä lippu – koulujen, päiväkotien ja oppilaitosten kestävän kehityksen ohjelma
  • Green Key – majoitusalan ympäristöohjelma
  • Ympäristöreportterit – koululaisille suunnattu ympäristökasvatusmenetelmä

​FEE Suomi edistää kestävää elämäntapaa ympäristö-kasvatuksen ja aktiivisen toiminnan avulla. Toimimme yhteiskunnallisina vaikuttajina ja teemme laajaa yhteistyötä kansallisten ja kansainvälisten ympäristöjärjestöjen kanssa. Vahvistamme toimintaamme myös monipuolistuvan yritysyhteistyön saralla. ​

Ympäristökasvatus-verkkolehti ja jäsenposti sekä Ympäristökasvatuspäivät säilyvät entisellään. Vuoden 2016 ympäristökasvatuspäivät järjestetään alueellisina tapahtumina ja vuonna 2017 satsaamme yhteiseen suurtapahtumaan ULOS, joka pidetään osana Suomi 100 juhlavuotta.

Olemme edelleen rekisteröitynä vanhalla nimellä, mutta uutta nimeä FEE Suomi käytetään kaikissa yhteyksissä 1.6. 2016 lähtien. Näkyvin osa uudistusta ovat uusi logo ja verkkosivut www.feesuomi.fi. Toimiston sähköpostit muuttuvat myös muotoon @feesuomi.fi. Vanhat ja uudet osoitteet toimivat 1.9. asti päällekkäin.

Toivomme, että innostut uudistumisestamme ja lähdet mukaan toimintaan edistämään kestävää elämäntapaa kanssamme! Voit osallistua työryhmiin ja koulutuksiin, käydä jäsenistön kokouksissa ja hakeutua hallitukseen. Uusille jäsenille on perustettu myös ihan oma Porstua-ryhmä.

Rakennetaan yhdessä kestävä tulevaisuus!

FEE Suomi

Ympäristökasvatusjärjestö
FEE Suomi
Lintulahdenkatu 10, 5. krs

00500 Helsinki

+358 45 123 8419
toimisto@feesuomi.fi
Y-tunnus 1057125-3

Tilaa uutiskirje

Saat ympäristökasvatuksen kiinnostavimmat koulutukset, tapahtumat, materiaalit ja tutkimusuutiset näppärästi sähköpostiisi! Tietosuojaselosteemme löytyy tästä.