FEE Suomi ja Siemenpuu-säätiö saivat Frame, Voice, Report! -hankerahoituksen

FEE Suomi ja Siemenpuu-säätiö saivat Fingon koordinoiman Frame, Voice, Report! -rahoituksen yhteiselle globaalikasvatushankkeelleen, jonka keskiössä ovat ilmastonmuutoksen ratkaisut ja vaikutukset etelän yhteisöissä.

Hankkeessa tuotetaan opetusmateriaalia, videoita sekä kouluvierailuja yläkouluille ja toisen asteen oppilaitoksille. Hanke kytkeytyy YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin, joita lähestytään siinä etenkin ilmastonmuutoksen syiden, vaikutusten ja ratkaisujen kautta sekä etelän yhteisöjen näkökulmista.

Hankkeessa tuotettava opetusmateriaali ja kouluvierailut pohjautuvat FEE Suomen kansainvälisen kattojärjestö FEEn Young Reporters for the Environment -menetelmään, jossa nuoret tutkivat ilmastonmuutoksen ja muiden siihen liittyvien ilmiöiden vaikutuksia sekä omassa lähiympäristössään että muualla maailmassa, ja viestivät tutkimuksensa tuloksista. Etelän ääniä hankkeeseen tuovat Siemenpuu-säätiön globaalin etelän yhteistyökumppanit.

Mikä Frame, Voice, Report?

Fingo koordinoi Suomessa kolmivuotista EU:n rahoittamaa Frame, Voice, Report! -hanketta, jossa vahvistetaan järjestöjen kehitysviestintä- ja globaalikasvatusosaamista. Hankkeen rahoitusta haki vuoden 2019 haussa Suomessa 44 järjestöä yhteensä 33 projektille. Rahoitusta myönnettiin 13 projektille, joista neljä on kahden järjestön yhteishankkeita.

Tiedote päätöksestä Fingon verkkosivuilla.

Artikkelikuva: Siemenpuu-säätiö

FEE Suomi

Ympäristökasvatusjärjestö
FEE Suomi
Lintulahdenkatu 10, 5. krs

00500 Helsinki

+358 45 123 8419
toimisto@feesuomi.fi
Y-tunnus 1057125-3

Tilaa uutiskirje

Saat ympäristökasvatuksen kiinnostavimmat koulutukset, tapahtumat, materiaalit ja tutkimusuutiset näppärästi sähköpostiisi! Tietosuojaselosteemme löytyy tästä.