FEE Suomi on mukana ilmastomarssilla lauantaina 6.4.2019

Ilmastonmuutos uhkaa kaikkea meille rakasta ja korvaamatonta: luontoa, lastemme tulevaisuutta, hyvinvointipalveluja, vuodenaikoja, rauhaa. Silti Suomen ilmastopolitiikka on tällä hetkellä riittämätöntä. Tämän kevään vaaleissa ratkaistaan se, tekeekö Suomi 1,5 asteen tavoitteen mukaista ilmastopolitiikka.

Siksi FEE Suomi lähtee mukaan ilmastomarssille muistuttamaan päättäjiä siitä, mikä on tärkeää. Yhdessä voimme rajoittaa ilmaston lämpenemisen 1,5 asteeseen ja suojella näin kaikkea sitä, mikä on meille korvaamatonta.

Tule kanssamme vaatimaan päättäjiltä ilmastotekoja nyt! Marssille kokoonnutaan lauantaina 6.4. klo 14.00 Helsingissä Senaatintorilla. FEE Suomen yhteislähtö ilmastomarssille on klo 13.45 Tiedekulman edestä. Kulkue kohti Eduskuntataloa lähtee noin klo 14.30. Lisätietoja ilmastomarssista löytyy Facebookista.

Lauantaina 30.3. sekä 6.4. järjestetään myös paikallisia ilmastomarsseja mm. Jyväskylässä ja Oulussa. Lisätietoa paikallisista marsseista löytyy täältä.

FEE Suomi on mukana tukemassa ympäristö- ja kehitysjärjestöjen ilmastovaalikampanjaa. Korvaamaton-kampanja kannustaa kaikkia kertomaan poliitikoille, mitä itselle korvaamattoman arvokasta ilmastonmuutos uhkaa. Kampanja muistuttaa tulevia kansanedustajia siitä, mikä todella on tärkeää ja että ilmastopolitiikan suuret linjaukset on tehtävät nyt.

FEE Suomi

Ympäristökasvatusjärjestö
FEE Suomi ry
Lintulahdenkatu 10

00500 Helsinki

+358 45 123 8419
toimisto@feesuomi.fi
Y-tunnus 1057125-3

Tilaa uutiskirje

Saat ympäristökasvatuksen kiinnostavimmat koulutukset, tapahtumat, materiaalit ja tutkimusuutiset näppärästi sähköpostiisi!
Tietosuojaselosteemme löytyy tästä.