FEE Suomi valittu Partioaitan Ympäristöbonuskohteeksi

FEE Suomi saa merkittävän lahjoituksen, kun Partioaitta valitsi sen yhdeksi vuoden 2019 Ympäristöbonuskohteista. Lahjoitussumma kertyyYmpäristökasvatusjärjestö FEE Suomi vuoden 2019 ajan, ja se jaetaan Luonnonperintösäätiön, John Nurmisen Säätiön ja FEE Suomen kesken.

FEE Suomi käyttää lahjoitusvarat luonnon monimuotoisuutta, sen tilaa ja suojelua käsittelevän ympäristökasvatusmateriaalin tuottamiseen:

“Haluamme tarttua luonnon monimuotoisuuteen ja sen hupenemisen haasteeseen myös ympäristökasvatuksessa. Onhan luonnon monimuotoisuuden häviäminen noussut ja tunnistettu jo toiseksi merkittävimmäksi ympäristöhaasteeksi ilmastonmuutoksen rinnalle”, kertoo FEE Suomen toiminnanjohtaja Sinikka Kunttu.

“Ympäristöbonuksen avulla tuotamme luonnon monimuotoisuudesta Vihreä lippu -ohjelmaamme kokonaan uuden teemakokonaisuuden. Kaikki materiaalit julkaistaan sähköisesti kaikille kouluille ja päiväkodeille avoimeen käyttöön.”

Partioaitan vuosittain jakama Ympäristöbonus lahjoitetaan Suomen luonnon suojelemiseksi ja ulkona liikkumisen tukemiseksi. Lahjoitus kertyy Partioaitan kanta-asiakasjärjestelmän, 365-klubin, kautta tehdyistä ostoista, joista Partioaitta tilittää vuosittain 1 %:n Ympäristöbonukseen.

Vuonna 2018 Ympäristöbonusta lahjoitettiin 101 000 euroa, jolloin lahjoituksen saivat Virtavesien hoitoyhdistys Virho ry, Ikäinstituutin Vie vanhus ulos -kampanja ja Pidä Saaristo Siistinä ry.

FEE Suomi

Ympäristökasvatusjärjestö
FEE Suomi ry
Lintulahdenkatu 10

00500 Helsinki

+358 45 123 8419
toimisto@feesuomi.fi
Y-tunnus 1057125-3

Tilaa uutiskirje

Saat ympäristökasvatuksen kiinnostavimmat koulutukset, tapahtumat, materiaalit ja tutkimusuutiset näppärästi sähköpostiisi!
Tietosuojaselosteemme löytyy tästä.