Sinikka Kunttu aloitti toiminnanjohtajana

FEE Suomi on saanut 1.1.2018 uuden toiminnanjohtajan. Tehtävässä aloitti Sinikka Kunttu, joka on koulutukseltaan kasvatustieteen maisteri ja lastentarhanopettaja. Hän on työskennellyt aiemmin Suomen luonnonsuojeluliitossa ja BirdLife Suomessa pääasiassa järjestö- ja varainhankinnan tehtävissä, mutta työhön on kuulunut myös ympäristökasvatuksen teemoja.

FEE Suomi on Kuntulle tuttu järjestö jo pitkältä ajalta. Ensimmäisille Ympäristökasvatuspäiville hän osallistui vuonna 2007, ja on siitä lähtien ollut mukana järjestön tapahtumissa. Viimeiset kolme vuotta 2015-2017 Kunttu on toiminut myös järjestön hallituksessa.

Kunttu pitää työssään tärkeänä FEEn ohjelmien; Vihreän lipun ja Green Keyn houkuttelevuuden lisäämistä ja ohjelmien kasvattamista Suomessa. Myös vaikuttamistyö ympäristökasvatuksen ja kestävän elämäntavan edistämiseksi on keskeisellä sijalla uudessa työssä, koska FEE Suomi on ainoa järjestö Suomessa, joka keskittyy vain ympäristökasvatukseen.


Voit tutustua Sinikka Kunttuun katsomalla Opetushallituksessa tehdyn haastattelun:

FEE Suomi

Ympäristökasvatusjärjestö
FEE Suomi ry
Lintulahdenkatu 10

00500 Helsinki

+358 45 123 8419
toimisto@feesuomi.fi
Y-tunnus 1057125-3

Tilaa uutiskirje

Saat ympäristökasvatuksen kiinnostavimmat koulutukset, tapahtumat, materiaalit ja tutkimusuutiset näppärästi sähköpostiisi!
Tietosuojaselosteemme löytyy tästä.