Tule mukaan FEE Suomen hallitukseen!

FEE Suomen eli Suomen Ympäristökasvatuksen Seuran syyskokous pidetään torstaina 30.11. Helsingissä. Muiden tärkeiden asioiden lisäksi syyskokouksessa valitaan uusi hallitus vuodelle 2018 – nyt on siis oikea aika asettua ehdolle!

Osallistuminen FEE Suomen luottamustehtäviin on innostavaa ja merkityksellistä ja sen myötä pääsee mukaan kehittämään valtakunnallista ympäristökasvatustoimintaa erityisesti Vihreä lippu ja Green Key -ohjelmiemme kautta. Työskentely teemaryhmissä ja vaikuttaminen sekä tietysti seuran toiminnan suunnittelu ovat hallituslaisten ydintoimintaa.

Hallitus kokoontuu noin 6 kertaa vuodessa ja kokousten lisäksi järjestämme vuosittain 1-2 toiminnan suunnittelupäivää. Kokoukset pidetään arki-iltoina useimmiten Helsingin seudulla. Muualla Suomessa asuville jäsenille matkakulut kokouksiin korvataan, tai kokouksiin voi osallistua myös Skype-yhteyden kautta.

FEE Suomen hallituksen jäsenten toimikausi kestää kaksi vuotta. Sekä varapuheenjohtaja että kuusi nykyistä hallituksen jäsentä ovat erovuorossa ja osa heistä on jäämässä pois kokonaan. Mahdollisuudet päästä mukaan hallituksen toimintaan ovat siis varsin hyvät! Ehdolle hallitukseen voivat asettua kaikki yhdistyksen varsinaiset jäsenet, eli henkilöjäsenet sekä yhteisöjäsenten edustajat.

Jos olet kiinnostunut hallituksen jäsenyydestä, ilmoita itsestäsi hallituksen puheenjohtajalle Silja Sarkkiselle, silja.sarkkinen(a)feesuomi.fi. Kerro samalla hallitustyöskentelymme kannalta olennaisesta osaamisestasi sekä siitä, minkä toiminta-alueidemme parissa työskentely erityisesti kiinnostaisi hallituksessamme!

Tervetuloa mukaan FEE Suomen hallitustyöhön!

Silja Sarkkinen
puheenjohtaja
FEE Suomi
silja.sarkkinen(a)feesuomi.fi

PS. Olethan jo ilmoittautunut mukaan syyskokoukseen?
Kutsu ja ilmoittautumisohjeet löytyvät täältä.

FEE Suomi

Ympäristökasvatusjärjestö
FEE Suomi ry
Lintulahdenkatu 10

00500 Helsinki

+358 45 123 8419
toimisto@feesuomi.fi
Y-tunnus 1057125-3

Tilaa uutiskirje

Saat ympäristökasvatuksen kiinnostavimmat koulutukset, tapahtumat, materiaalit ja tutkimusuutiset näppärästi sähköpostiisi!
Tietosuojaselosteemme löytyy tästä.