Syyskokouksen 2019 kuulumiset Tampereelta

Ympäristökasvatusjärjestö FEE Suomen syyskokous pidettiin torstaina 28.11.2019 Tampereella yhteistyössä Pirkanmaan ympäristökasvatus ry:n kanssa, Ympäristötietokeskus Moreenian tiloissa. Kokouspaikkana toimi sähkölaitoksen vanha ja komea komentokeskus.

Syyskokousta edelsi Tunne ry:n työpaja “Ilmasto, ympäristö ja tulevaisuus – tunteet muutoksessa“, jossa innokas joukko osallistujia Taneli Saaren ja Maija Raikamon johdolla kävivät läpi miten omia ympäristötunteita kannattaa kohdata ja käsitellä. Työpaja oli erittäin onnistunut ja osallistujat kehuivat saaneensa uusia ajatuksia ja työkaluja kotiin vietäviksi!

 

Iltapäivän päätteeksi pidettiin FEE Suomen syyskokous, jossa vahvistettiin järjestön uusi strategia viisivuotiskaudelle 2020-2024.  Kokous vahvisti myös vuoden 2020 toimintasuunnitelman ja talousarvion pienin muutoksin, ja valitsi uusia jäseniä hallituksen erovuoroisten tilalle. Uusiksi varsinaisiksi jäseniksi kaudelle 2020-2021 valittiin Riitta Salasto ja Henna Junttila (jatkokaudelle) sekä Marianne Saviaho.  Silja Tawast valittiin varajäseneksi. Onnea uusille jäsenille!

 

Tässä hallituksen kokoonpano vuonna 2020:

Varsinaiset jäsenet:
Emma Kurenlahti, Helsinki (pj)
Marjo Pakkanen, Kouvola (vpj)
Henna Junttila, Naantali
Riitta Salasto, Vantaa
Mari-Johanna Vähäsarja, Raisio
Anna Kettunen, Helsinki
Marianne Saviaho, Helsinki

Varajäsenet:
Maija Hakala, Espoo
Silja Tawast, Kirkkonummi

 

Syyskokouksessa julkistettiin myös Ympäristökasvatuksen Ruusun saajat.

 

FEE Suomi

Ympäristökasvatusjärjestö
FEE Suomi
Lintulahdenkatu 10, 5. krs

00500 Helsinki

+358 9 4541 8151
toimisto@feesuomi.fi
Y-tunnus 1057125-3

Tilaa uutiskirje

Saat ympäristökasvatuksen kiinnostavimmat koulutukset, tapahtumat, materiaalit ja tutkimusuutiset näppärästi sähköpostiisi! Tietosuojaselosteemme löytyy tästä.