Syyskokouksen kuulumiset!

Ympäristökasvatusjärjestö FEE Suomen syyskokous pidettiin keskiviikkona 21.11.2018 Kouvolassa, Kettumäen kansanpuistossa.

Syyskokousta edelsi varapuheenjohtaja Marjo Pakkasen johdolla toteutettu Ympäristökasvatusiltapäivä, johon osallistui yli 40 innostunutta opettajaa ja varhaiskasvattajaa. Iltapäivän aikana tutustuttiin Kettumäen kansanpuiston miljööseen sekä opittiin työpajoissa kaupunkiviljelypilotista ja ulkona oppimisesta. Kuljetus oli järjestetty paikalle Suomen ainoalla päiväkotibussilla.

Iltapäivän päätteeksi pidettiin FEE Suomen syyskokous, jossa vahvistettiin vuoden 2019 jäsenmaksut, toimintasuunnitelma ja talousarvio. Syyskokouksessa valittiin lisäksi FEE Suomen uusi puheenjohtaja vuosille 2019-2020 sekä uusia hallituksen jäseniä erovuoroisten tilalle. Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Emma Kurenlahti ja uusiksi varsinaisiksi jäseniksi Mari-Johanna Vähäsarja, Anna Kettunen ja Marjo Pakkanen sekä varajäseneksi Maija Hakala.

Tässä hallituksen kokoonpano vuonna 2019:

Emma Kurenlahti (pj), Helsinki

Varsinaiset jäsenet:

Henna Junttila, Naantali
Eeva Huttunen, Helsinki
Riitta Salasto, Vantaa
Mari-Johanna Vähäsarja, Raisio
Anna Kettunen, Helsinki
Marjo Pakkanen, Kouvola

Varajäsenet:

Johanna Sunikka, Helsinki
Auli Elolahti, Helsinki
Maija Hakala, Espoo

Uusi puheenjohtajamme Emma on ympäristökasvatuksen moniosaaja, joka on toiminut jo neljä vuotta FEE Suomen hallituksessa. Hän on koulutukseltaan lastentarhanopettaja ja kohta myös kasvatustieteen maisteri, joka on erikoistunut ympäristökasvatukseen liittyvään arvo- ja moraalikeskusteluun sekä myötätuntotutkimukseen. Emman omin sanoin ”FEE Suomi on minulle henkilökohtaisesti tärkeä sekä yhteiskunnallisesti merkittävä järjestö, joka toiminnallaan edistää kestävän tulevaisuuden toteutumista. FEE Suomessa on potentiaalia kasvaa vielä merkittävämmäksi yhteiskunnalliseksi toimijaksi ja suunnannäyttäjäksi. Tässä prosessissa haluan olla mukana!”.

Lämpimästi onnea Emmalle ja koko uudelle hallitukselle!

FEE Suomi

Ympäristökasvatusjärjestö
FEE Suomi
Lintulahdenkatu 10, 5. krs

00500 Helsinki

+358 45 123 8419
toimisto@feesuomi.fi
Y-tunnus 1057125-3

Tilaa uutiskirje

Saat ympäristökasvatuksen kiinnostavimmat koulutukset, tapahtumat, materiaalit ja tutkimusuutiset näppärästi sähköpostiisi! Tietosuojaselosteemme löytyy tästä.