Ulkona oppimisen suurtapahtuma tulossa uudestaan kesällä 2020!

Ulos2020-1024x768

Kesällä 2017 ensimmäisen kerran järjestetty ulkona oppimisen suurtapahtuma kokosi Turun linnaan viisisataa ulkona oppimisesta innostunutta opettajaa ja kasvattajaa. Suuren kiinnostuksen ja kysynnän vuoksi tapahtuma on päätetty järjestää uudestaan: Nurmeksessa Pielisen rannalla Hyvärilän nuorisokeskuksessa 9.–11.6.2020.

Luvassa on jotakin tuttua Turun tapahtumasta, mutta taatusti myös paljon uutta. Tämäkin tapahtuma rakentuu edellisen tapaan tiiviillä valtakunnallisten ja Itä-Suomen alueen paikallisten toimijoiden yhteistyöllä. Yhteistyökumppaneiden etsintä ja ohjelmaehdotusten kerääminen aloitetaan jo tämän vuoden aikana. Nyt tehdään yhdessä ulkona oppimisesta arkipäivää!

Tilaa uutiskirje, niin pysyt kuulolla järjestelyistä ja pääset vaikuttamaan tapahtuman sisältöön. Samalla voit tutustua viimekesäisen tapahtuman antiin Turun linnassa taltioitujen luentojen avulla. Luennot ja työpajojen toiminnalliset vinkit löytyvät myös MAPPA-materiaalipankista hakusanalla ulos2017.

Teksti: Maija Ihantola

Kuva: Vilma Issakainen

Julkaistu juttusarjassa:
Artikkelin aiheet: ,
FEE Suomi

Ympäristökasvatusjärjestö
FEE Suomi
Lintulahdenkatu 10, 5. krs

00500 Helsinki

+358 45 123 8419
toimisto@feesuomi.fi
Y-tunnus 1057125-3

Tilaa uutiskirje

Saat ympäristökasvatuksen kiinnostavimmat koulutukset, tapahtumat, materiaalit ja tutkimusuutiset näppärästi sähköpostiisi! Tietosuojaselosteemme löytyy tästä.